Despre noi

Prezentare

Salonul Ma Cherie ofera modele de rochii de mireasa spectaculoase si gratioase, create intr-o gama variata, astfel încît fiecarei viitoare mirese, sa i se ofere oportunitatea de a-si gasi acea rochie speciala

Fie ca esti o fire romantica sau esti adepta elegantei desavarsite, a stilului modern sau clasic, la Salonul Ma Cherie vei gasi o gama variata si deosebita de rochii de mireasa, rochii de seara, pantofi mireasa , voaluri si alte accesorii specifice pentru ca evenimentul special din viata ta sa fie perfect, asa cum ti-ai dorit.

Rochii

Toate modelele de rochii din magazinul nostru pot fi aduse la comanda de la colaboratorii nostri.

Rochii de Mireasa

In salonul nostru vei primi consiliere in alegerea celei mai potrivite rochii de mireasa,vei fi intampinata cu amabilitate, pricepere si profesionalism. Odata alegerea facuta, poti lasa totul in grija noastra. Vom gestiona cu responsabilitate executarea comenzii, livrarea la termen, retusul daca va fi cazul, precum si celelalte servicii necesare.

Rochii de Gala

Va asteptam cu drag in magazinul nostru pentru a gasi rochia perfecta.

Parteneriate

Va punem la dispozitie colectii de exceptie precum Ariamo Collection , Aria, Elly pentru rochii de mireasa iar pentru rochii de gala Mori Lee by Madeline Gardner si Mary Bride Collection.

“Colectii: Ariamo Passion, Ariamo Rhapsody, Unique, Love is in the air ”

“Colectii: Amorous Garden, Bohemian Muse, Daydream, Inerbloom, Malta Campaign”

“Colectii: Capadoccia, Elly Muse, Golden, Mikonos”

Achizitionarea rochiei

Achzitie rochie

Pentru a cumpara rochia mult visata de la Salonul Ma Cherie, va asteptam cu drag in magazinul nostru.

Recomandam programare

Pentru evitarea eventualelor suprapuneri si pentru ca ne dorim sa va oferim atentia noastra completa, va rugam sa va faceti o programare in prealabil.

Proba Rochie

Va oferim posibilitatea de a proba mai multe modele de rochii.

Comanda finala

Comanda finala se va face in functie de marimea probata.

“Recomand cu incredere! Personalul este extrem de amabil si competent! Produsele arata exact ca in poze, materialele foarte calitative! Va multumesc mult”

Ingrid Z